1 mei 2020

Digitale “Ons”

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij ontvangt u de link naar de digitale Ons om deze op te nemen in uw nieuwsbrief. Op de website van KBO-Brabant, op de pagina van Ons magazine, staat alvast de afbeelding van de Ons van mei. De link naar de PDF, als je op de afbeelding klikt, werkt pas op de verschijningsdatum 4 mei. Hierbij voor uw de link naar de pagina: https://www.kbo-brabant.nl/ons-magazine

Deze link kunt u ook in uw volgende nieuwsbrieven gebruiken. We zorgen maandelijks op de verschijningsdatum dat de nieuwste Ons te lezen is. Willen leden zich laten voorlezen? Dat kan ook. Verderop op dezelfde pagina vindt u het nummer van mei (vanaf 4 mei) en voorgaande nummers.

Met vriendelijke groet,
Jacquelien Cuppers,
medewerker communicatie en pr
T:  (073) 644 40 66
E:  jcuppers@kbo-brabant.nl
W: www.kbo-brabant.nl